Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
hardindxxz

Jag Svarar Att Jag Är Ute Och Reser Ensam Och Ringer Väl Mina Föräldrar Ungefär Varannan Månad Mest För Att Dom Ska Veta Att Jag Lever.


Dagen led mot sitt slut och utmattad blev jag beordrad att följa efter Lisette in i huset, jag kunde nästan känna lukten av pengarna. Hör jag mig själv svara.Du kommer att vara medveten om det som hänt här idag men inte kunna berätta för någon.

Efter ungefär en kvarts bilfärd i tystnad där vi bara njutit av det fina vädret och muskelmaskinen under oss, kommer vi så småningom fram till en stor herrgård omgärdad av en mur som säkert var 3-4 meter hög.
Någonstans har jag läst att ingen kan bli hypnotiserad mot sin vilja och det kastar jag fram lite panikartat.
- Du kommer nu att känna ett behagligt lugn sprida sig i din kropp, dina muskler kommer att kännas förlamade och hjärnan kännas tung.Shit hon är som en perfekt liten docka, tänker jag och känner hur det börjar rycka lite i baguetten.
- Du trodde väl inte att du skulle få pengarna så lätt eller; säger Lizette och tittar ner på mig lite föraktfullt. Hon gör en konstpaus varpå hon lyfter sprutan från brickan och börjar leka med den framför mina ögon, trubbar av motståndet tillräckligt mycket för att hypnos ska vara möjlig. Men så kom jag att tänka på de nästan 10 000spänn som jag skulle få i slutet på dagen när arbetet var slutfört. Jag svarar att jag är ute och reser ensam och ringer väl mina föräldrar ungefär varannan månad mest för att dom ska veta att jag lever.
- Om du sköter dig kan det löna sig för dig, säger hon och ler lite finurligt.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl