Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
hardindxxz

Rytmiskt Börjar Jag Smeka Fram Och Tillbaka Och Hon Rör Sig I Takt Med Mina Smekningar Och Stönar.

Jag sträckte tungan mot musen och slickade henne. Jag var inte sen på noterna och stötte hårt i henne med fast tag om höfterna. Vi kysstes hett och mitt finger pullade henne nu i stjärten, medan jag med den andra handen knådade skinkorna. Jag klämde och knådade lite hårdare i skinkhullet nu och hon gnydde än mer.

Nu kände jag att det var dags för kuken att få lite njutning. Jag la mig bredvid henne och ställde mig på knä bakom henne. Hon var så len och mjuk i hyn. Jag greppade dem och hon böjde sig fram så jag kunde suga in dem ett i taget i munnen. Mer smal än knubbig i så fall. Jag knådade brösten och lapade vårtorna och hela brösten med min mun.Jag daskade till dem då och då och de fasta, men mjuka hullet darrade till för varje dask och fick en allt rödare nyans.

15-30 Del 2

Ville att de skulle se på den, känna den och smaka på den. De satt nära varandra och båda hade fritt synfält på varandra. Jag tog det som en bekräftelse att han inte var kär i mig och därigenom inte skulle bli svartsjuk om jag även gav mig på Daniel.

När jag kände att tiden var mogen drog jag deras händer till mina bröst. Två ynglingar på varsin sida om mig som båda smekte mina stora och fylliga pattar, livet kunde vara sämre. Förmodligen var båda deras kukar ordentligt resta vid det här laget, men jag vågade inte riktigt än ge mig på dom, beroende på att de båda var där och jag var osäker på hur det skulle reagera på att visa sig nakna inför varandra. Min fitta våt, ville ge dem även av den.
– Härliga, svarade han direkt.Men vad brydde jag mig om det nu. Man kunde ha det sämre.
– Så åh Gud jättebra fortsätt så, precis så Gud. Daniel försvann snabbt ut i badrummet.

Sätter mig försiktigt ner och fortsätter titta på henne.Jag vet hur du luktar.Innan jag går och lägger mig smyger jag ner till parkeringen och hämtar trosorna som fallt ner från balkongen.Ljudet av hennes stön hörs väl i den tysta sommarmorgonen och samtidigt som jag ser henne spänna upp sin atletiska kropp i brygga och skrika ut sin orgasm så sprutar jag rakt ut.

Med ett lyckligt leende drar Helene ut min nu slaknande kuk ur sin fitta och lägger sig bredvid mig. Jag är nästan på väg att komma när hon släpper allt och stiger upp i soffan och gränslar mig.

En lång stund sitter jag kvar och tittar på henne medans min kuk sakta slaknar. Trosorna är ivägen och jag ser inte hur hon smeker sig själv. Med ett leende går hon ner på knä och tar kuken i sina händer.

Carina

Stående med henne i mina armar mot duschväggen med vattnet strilande över oss kysser vi varandra och börjar röra oss i takt.Låter mina fingrar gå på upptäcktsfärd över hennes anus in i hennes fitta hon ryser till och jag känner hennes muskler arbeta. Hon mumlar något om att det här inte borde hända men våra tungor blir allt vildare, suger på hennes läppar nafsar i öronen och slickar henne lätt på halsen ner mot nyckelbenet och upp igen.

Vi lösgör oss från varandra tvättar av oss, jag ger henne en puss i pannan och går in till herrarnas för att klä på mig. Ha det bra så hörs vi, jag tänkte träna lite innan jag går hem men är säkert klar innan du slutar sa Carina och gav mig ett bländande leende när hon gick ner i omklädningsrummet.

Hennes fittmuskler arbetar hårt om min kuk och jag vill att tiden ska stanna. Jag smeker hennes bröst suger och nafsar, för min tunga upp mot armhålan och ner mot midjan och tillbaka mot bröstet igen. Jag går ner på knä mitt framför henne och hon särar på sina ben och jag börjar sakta slicka henne i ljumsken på väg mot hennes blygläppar. Hon skriker att hon är nära att komma vilket gör att jag slutar, jag ställer mig upp och tar hennes ben runt min midja samtidigt jag sjunker in i henne. ”fan ta dig” säger hon och släpper duschstången och kramar om mig.
Hon rör sina höfter vildare och hennes andhämtning ökar, med mina händer runt hennes rumpa gräver jag mig djupare in i hennes inre. Carina måste ha hunnit gått tänker jag och smyger ut i korridoren mot det andra personalutrymmet.
När jag står och tar av mig så börjar jag smeka mig själv över kroppen, över bröstet ner mot kuken och upp igen. Vi möts i dörren och under tystnad larmar vi på och går åt skilda håll.

Kärleksmöten

Vi gjorde inget speciellt utan bara slappade, drack vin och pratade. När explosionen kom kände jag hur hon krampade runt min tunga och vi skrek samtidigt ut vår njutning och jag sjönk ihop över henne! Rytmiskt börjar jag smeka fram och tillbaka och hon rör sig i takt med mina smekningar och stönar. Ett finger letar sig in mellan blygdläpparna och äntligen hittar hon klittan!

Snart glider jag över i sidoläge samtidigt som hon lägger sitt ena ben över mig.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl