Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
hardindxxz

Jag Greppar Runt Roten Och Lyfter Upp Den Från Sitt Läge Mot Hans Mage.

Engelskaläraren

Det var så skönt.Han förförde mig efter skolan inne på en handikapptoalett. Jag kände mig lika upphätsad så jag drog ner han kallingar och fick se ett rigtigt stång.

Hans finger vispade runt i min vagina och fingret gled in. Den var styv och jag tog den i ett fast grepp och trädde på kondomen han räkte mig.

Han la sig ner och bad mig rida honom.

Jag nappade åt mej den och började långsamt att löddra in honom. Jag greppar runt roten och lyfter upp den från sitt läge mot hans mage.
-AAAAAAAAAAAj, ylar han.

Min önskan om att känna honom i mej, över mej, på mej är fortfarande lika brinnande starkt, kåtheten skriker i kroppen. Vi alla är singel och händer det att vi tar med oss en kille hem, vi har ett ganska aktivt sexliv och trivs med att kunna njuta ohämmat av sex med killar och även ibland tjejer. Han smekte min rygg och min rumpa.

Ingen av oss tycker att alkoholen är ett krav för att vi ska kunna släppa loss , det gör vi med råge i alla fall.
-Jaja, vi har båda gjort bort oss nu så det kan ju vara jämt
-Vi kanske ska börja från början, säger jag för att lätta på den vid det här laget ganska tryckta stämningen.Jag vill ha honom i min mun. Mina händer fortsatte att smeka legolas över hans stånd. Hans ena bröstvårta var piercad och han hade ett tecken tatuerad på höften.
Jag bara ler igen.
-Var bor du frågar han mej. Jag känner hur hans stånd vaknar till liv igen och pressar mot min blygd.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl